Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Lasten osteopatia | Eläinosteopatia | Minä | Yhteystiedot


Osteopatia

Osteopatia on manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto, jossa käsitellään pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia sekä vaikutetaan kehoon kokonaisvaltaisesti lisäämällä kehon aineenvaihduntaa ja hermoviestintää. Osteopaattisessa hoidossa oireiden lievittämisen lisäksi on pyrkimys päästä käsiksi siihen, mikä juuri sillä hetkellä aiheuttaa kehoon kyseisiä oireita.

Osteopaattisessa hoidossa käytetään erilaisia pehmytkudostekniikoita sekä nivelten liikkuvuutta parantavia ja normalisoivia tekniikoita. Hoidon tavoite on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja tasapainottaa kehon eri osien liikkuvuudet.

Osteopatialla voi hoitaa monia erilaisia tuki- ja liikuntaelin sairauksia, kuten alaselän- ja lantion alueen kiputilat, niska/hartiaseudun ongelmat, välilevyn pullistumat, hiirikäsi ja olkapään kivut sekä päänsärky, migreeni ja stressi.

Erilaisten kipujen ja liikerajoitusten lisäksi osteopatiasta on apua kehon toiminnallisiin häiriöihin kuten ruoansulatukseen tai hengitykseen liittyvissä. Lisäksi osteopatiasta on apua akuuteissa kivuissa sekä tapaturmien- ja leikkausten jälkitiloissa.

Osteopatia perustuu kehon anatomiaan ja fysiologiaan. Osteopatia ei ole vaihtoehtoinen hoitomuoto vaan osteopaatti on Valviran ammattisuojattu nimike, koulutuksen kesto on neljä vuotta. Opinnot suoritetaan Metropolia AMK:ssa, Osteopatiakoulu Atlaksessa tai Ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa.

Osteopatialla voi hoitaa kaiken ikäisiä, myös vauvoja lapsia.
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.