Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Lasten osteopatia | Eläinosteopatia | Minä | Yhteystiedot


Eläinosteopatia

Koiria voi hoitaa siinä missä ihmisiäkin tuki- ja liikunelintakipujen ilmetessä tai niitä ennalta ehkäistessä. Koiran kipu on usein hienovaraista ja se voi ilmetä esimerkiksi jäykästi liikkumisena, ontumisena, peitsaamisena, hyppäämisen – tai portaissa kulkemisen hankaluutena sekä haluttomuutena, yöllisenä levottomuutena, raajojen nuolemisena, erilaisina käytöshäiriöinä. Koira voi myös tuntua vinolta ja toispuoleiselta tai koiralla voi olla toistuvia- ja epämääräisiä ongelmia, joihin ei ole löytynyt syytä. Tällöin osteopatiasta voi olla apua tilanteeseen.

Osteopatia on kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa manuaalisia tekniikoita käyttäen pyritään poistamaan kivun lähteet ja lisäämään kehon liikkuvuutta. Tämä auttaa kehoa saavuttamaan tasapainon sekä fyysisesti että psyykkisesti. Hoito rentouttaa kudoksia ja hermostoa sekä tukee koiran sujuvaa liikkumista.

Osteopatia sopii sekä kotikoiralle että aktiivisesti harrastavalle eläimelle. Esimerkiksi agilityssä jarrutukset ja tiukat käännökset kovassa nopeudessa voivat aiheuttaa kudoksiin vaurioita, jotka ilmenevät myöhemmin kehon toimintahäiriöinä. Tokossa koiran niska ja sen myötä koko selkäranka kuormittuu toispuoleisesti, joten kehoa on hyvä palauttaa tasapainoon vähintään muutamia kertoja vuodessa.

Myös pennut- ja ikääntyvät koirat hyötyvät kehon huollosta. Pentujen hoito kasvukauden aikana mahdollistaa kehon tasapainoisen kasvun aikuisuuteen. Ikääntyvä koira säilyy tyytyväisenä ja toimintakuntoisena pidempään, kun keho säilyttää liikkuvuutensa. Nartut on hyvä käyttää kehon hoidossa astutuksen- ja synnytyksen jälkeen. Myös urokselle astutus voi olla kehoa kuormittava tapahtuma.

Osteopaattinen hoito on hellävaraista ja eläimen ehdoilla etenevää, joten usein aratkin eläimet rentoutuvat hoidon aikana. Hoito tapahtuu lattialla ja hoitotilanteeseen voi varata mukaan koiran nameja.

Hoitoja tarjolla seuraavissa toimipaikoissa: Koirakoulu Rallitassu Nurmijärvi, Kerava, Sipoo (Mosabackantie 60)

Myös kissat ovat tervetulleita vastaanotolle!
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.