Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Klassinen hieronta | Minä | Yhteystiedot


Minä – Anne Jokinen

henkilökuva Anne Jokinen

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2016 ja aloittanut osteopatian opinnot osteopatiakoulu Atlaksessa syksyllä 2016.

Kiinnostus ymmärtää ja hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti johdatti minut osteopatian opintojen pariin. Kehon kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys sekä se, miten kehossa kaikki liittyy toisiinsa, jaksaa hämmästyttää joka päivä! Osteopatialla olen saanut kunnian auttaa asiakkaitani monissa jo pitkään jatkuneissa vaivoissa ja tämä on lisännyt entisestään innostusta ja arvostusta kyseistä hoitomuotoa kohtaan.

Olen hoitanut osteopatialla myös vauvoja ja lapsia, mm. ärtyneisyydestä, itkuisuudesta, kasvukivuista, päänsärystä ja erilaisista tapaturmista johtuen.

Käytän myös klassisessa hieronnassa osteopaattisia tekniikoita, mm. nivelten käsittelyssä jolloin myös hieronnalla on mahdollista vaikuttaa kehoon syvemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Tällöin hieronnallakaan ei käsitellä pelkästään oiretta.

Kehon ja mielen yhteys, ihmistä kunnioittava ja kuunteleva hoitaminen ovat avainasemassa hoitojeni aikana.
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.