Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Minä | Yhteystiedot


Klassinen hieronta

Klassinen hieronta vaikuttaa fyysisiin kipu- ja särkytiloihin niitä lieventävästi ja ennaltaehkäisevästi tehostaen kehon aineenvaihduntaa ja fyysistä toimintakykyä.

Hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipua, nopeuttaa rasituksesta palautumista sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa kudoksissa. Hieronnassa myös mobilisoidaan niveliä, joten hieronta auttaa kehon mahdollisiin liikerajoituksiin.

Mieli ja keho ovat erottamattomasti yhtä ja kosketuksen voimaa on tutkittu hoitotieteessä. Kun hieronta koetaan rentouttavana, virkistävänä, tasapainoittavana ja mielialaa parantavana sillä pystytään tukemaan kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi myös immuunijärjestelmää.

Usein hierontaan hakeudutaan erilaisten lihasjännitysten- ja kipujen vuoksi.

Klassinen hieronta sopii kaiken ikäsille.

Hierontaan ei voi tulla mm. kuumeessa ja sairauden akuutissa vaiheessa. Erilaisia kehon tulehduksellisia tiloja, kuten aktiivista nivelreumaa, tapaturmia, limapussin tulehduksia voidaan kuitenkin hoitaa osteopatialla.
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.